Top 3 populairste kinderseries van dit moment!

Het is een wirwar van kinderseries die op TV allemaal te vinden zijn. Welke zijn nu het leukst voor je kind? Om je hier een beetje wegwijs in te maken, heb ik een top drie van de populairste kinderseries van dit moment gemaakt. Ieder kind is natuurlijk anders. Het is dan ook aan jou om te bedenken of je kind deze serie leuk zou vinden. Toch geeft de populariteit van het programma aan dat het voor veel kinderen geschikt is en dus waarschijnlijk ook voor jouw kind. Bovendien is er van populaire programma’s ook veel speelgoed te vinden, zoals Paw Patrol speelgoed. Door speelgoed van een TV-serie te kopen komen de personages nog meer tot leven voor je kind.

Nummer één

Op nummer één in de lijst staat Paw Patrol. Dit programma gaat over een reddingsteam van puppy’s die allerlei spannende avonturen beleven. Ze moeten zowel mens als dier redden onder leiding van hun baasje Ryder. Paw Patrol is een mengeling van schattig en stoer en is daarom voor veel kinderen een lievelingsserie. Door de spanning van de avonturen die de hondjes beleven is de serie leuk om naar te kijken zonder dat het te eng wordt. Ook is er genoeg Paw Patrol speelgoed om mee te spelen. Zo zijn er rugzakken, stickers, verkleedkleren en natuurlijk knuffels. Je kind zal zich echt in de wereld van de Paw Patrol wanen!

Nummer twee en drie

Een andere serie die leuk is voor je kind, is natuurlijk de Teletubbies. We kennen het allemaal wel van vroeger, maar tegenwoordig staan er op Netflix nieuwe afleveringen. De serie is wat gemoderniseerd, waardoor het beter zal aansluiten bij de kinderen van nu. Verder scoort Peppa Pig ook altijd goed bij kinderen. De vrolijke varkens uit dit programma zijn voor kinderen erg vermakelijk om naar te kijken. Omdat er problemen voorkomen die in het echte leven ook kunnen gebeuren, is de serie voor je kind herkenbaar en kan die er ook nog wat van leren.